Site icon Главпост

Зеленський найближчими днями двічі зустрінеться з Байденом

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Зеленський найближчими днями двічі зустрінеться з Байденом

Президент України Володимир Зеленський двічі зустрінеться з президентом США Джо Байденом протягом двох днів.

Як заявив речник президента Сергій Никифоров під час телемарафону, зустрічі відбудуться цього тижня.

Никифоров зазначив, що головною метою візиту Зеленського до США є представлення Байдену, а також кандидатам у президенти Дональду Трампу і Камалі Гарріс, плану перемоги України.

"Завтра відбудеться коротка зустріч президента України із президентом США на полях ООН, а більш розширені переговори пройдуть післязавтра, 26 числа. Ми очікуємо найбільших результатів саме від цих зустрічей", — додав він.

Крім того, Никифоров повідомив, що тривають двосторонні зустрічі з партнерами в межах Генеральної Асамблеї ООН, контакти відбуваються на різних рівнях.

Також він згадав, що нещодавно Зеленський мав тет-а-тет зустріч із канцлером Німеччини Олафом Шольцем, яка проходила без перекладачів, тому деталі їхньої розмови не оприлюднені.

Сьогодні Зеленський також провів коротку зустріч з прем'єр-міністром Італії Джорджією Мелоні, під час якої обговорювали питання відновлення України. Окрім того, він зустрівся з главою уряду Данії Метте Фредеріксен, з якою обговорив інвестиції в український оборонно-промисловий комплекс.

По материалам: Подробности

Exit mobile version