Site icon Главпост

У Покровську скасували евакуацію поїздами

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
У Покровську скасували евакуацію поїздами

У Покровську, Донецька область, з 5 вересня скасовано посадку на евакуаційні поїзди. Тепер місто Павлоград у Дніпропетровській області визначено як нова початкова станція для евакуації цивільних осіб.

Про це повідомила Мирноградська міська військова адміністрація, пояснивши зміну через погіршення безпекової ситуації в регіоні.

Голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін зазначив, що наразі у Покровську перебувають 26 тисяч цивільних осіб, у тому числі 1076 дітей. За останній місяць з міста евакуювалися понад 20 тисяч людей. До великої війни у Покровську проживало понад 80 тисяч осіб, серед яких 13 тисяч дітей.

Ситуація в Покровську продовжує погіршуватися. Вадим Філашкін повідомив, що з 2 вересня в місті припиняють роботу банки, залишаться лише банкомати. Закриються також інші установи, що надають послуги населенню. Місцева влада закликала мешканців евакуюватися якомога швидше та звернути особливу увагу на безпеку дітей.

У Покровській громаді, зокрема в самому Покровську, запроваджено тривалу комендантську годину. Мешканці можуть виходити з дому лише з 11:00 до 15:00 через складну безпекову ситуацію.

Для допомоги в евакуації можна звертатися до відділів поліції або груп «Білий Янгол» за наступними номерами:

По материалам: Подробности

Exit mobile version