Site icon Главпост

В Одесі пасажир таксі двічі вистрілив з травматичного пістолета у водія

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
В Одесі пасажир таксі двічі вистрілив з травматичного пістолета у водія

В Одесі 26-річний пасажир таксі спровокував конфлікт з водієм і двічі вистрелив у нього з травматичного пістолета. На щастя, обійшлося без постраждалих. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Подія сталася вранці 5 вересня поруч з багатоповерхівками на вулиці Генуезькій. Виконуючи замовлення, таксист доставив в пункт призначення пасажира, але останній передумав там виходити. Чоловік захотів їхати в інше місце, але отримав відмову, тому почав сваритися з водієм, нецензурно висловлювався на його адресу.

Керманич настояв, щоб громадянин залишив салон, той вийшов і двічі вистрелив з пістолета травматичної дії в бік автівки й завдав зброєю ударів по кузову транспортного засобу.

41-річний водій, на щастя, не зазнав тілесних ушкоджень, він від’їхав недалеко і зателефонував до поліції. А правопорушник тим часом забрав з місця стрілянини дві гільзи від пістолета та сховався у підземному паркінгу.

Поліцейські, які прибули на місце події, розшукали зловмисника та вилучили в якості речових доказів гільзи і пістолет, які в рамках провадження будуть скеровані на експертизу.

Слідчі повідомили правопорушнику про підозру у хуліганстві (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та помістили його під варту.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 242 тис. 240 грн. Згідно з чиним законодавством, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до семи років. 

По материалам: Подробности

Exit mobile version