Site icon Главпост

Як живуть діти путіна та Кабаєвої і скільки їх насправді

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Як живуть діти путіна та Кабаєвої і скільки їх насправді

У володимира путіна та ексгімнастки Аліни Кабаєвої двоє синів. Вони живуть в ізоляції, майже не спілкуються з однолітками та подорожують на яхтах та бізнес-джетах. 

Центр "Досьє" опублікував розслідування про позашлюбних дітей російського диктатора. Про їхнє життя розслідувачам розповіло джерело, яке працює та мешкає у путінських батьків  резиденціях.

Старшого сина путіна звуть Іван, молодшого Володимир. Вони народилися у 2015 та 2019 роках (старший у клініці в Швейцарії, молодший у москві) і постійно перебувають в оточенні нянь, гувернерів та професійних тренерів, батьків бачать рідко. 

Іван та Володимир живуть під постійною охороною ФСО, не відвідують дитсадки та школи. Їхнім вихованням займаються гувернери. Вчителів для них підбирає агентство English Nanny з клієнтською базою з олігархів та бізнесменів.

путін і Кабаєва

Перевага надається кандидатам з паспортами "дружніх" країн, наприклад, ПАР. До війни контракти підписували також піддані Британії та громадяни Нової Зеландії. Залишати територію, де мешкають "царевичі", педагогам заборонено, їхня зарплата починається від $7700 на місяць.

Іноземних викладачів працевлаштовують у мережі клінік "Мой медицинский центр" (ММЦ). Там з 2016 року лікували "вагнерівців", у цій мережі обстежуються друзі та знайомі путіна. З 2020 року формальні контракти з ММЦ на послуги перекладачів підписали щонайменше 10 вчителів-іноземців. Зарплати — від 330 тисяч до 1,2 млн рублів на місяць.

Вчителі та тренери дітей безпосередньо з путіним та Кабаєвою не взаємодіють. Повідомлення від них їм передають помічники. Раз на тиждень гувернери одержують послання від двоюрідної сестри Аліни Кабаєвої Олесі. Вона видає себе за матір дітей та особисто знайомиться з гувернерами, коли їх приймають на роботу.

Никто из них [наемного персонала] не рискует спорить с детьми, поэтому они растут, понимая, что они — исключительные. Любой их каприз выполняется, а все резиденции, в которых они живут, они воспринимают как личные владения. Особое отношение всех окружающих к их отцу лишь укрепляет это ощущение.

путін і Кабаєва

Однолітків брати бачать у свята, і в основному серед них лише діти друзів Кабаєвої. Більшу частину року сім'я проводить на Валдаї, у лютому-березні вирушає до Сочі, влітку — на прогулянки яхтами. У серпні сім'я мешкає в окупованому Криму, а взимку може перебратися до сочинської резиденції "Бочаров ручей". Окрім яхт, у розпорядженні у сім'ї — бронепоїзд, кілька літаків та гелікоптерів.

Старший син путіна любить мультики Disney і грає, прикидаючись їхніми героями, чим дратує батька. У розпорядженні хлопчиків на Валдаї два поні, сенбернар і конструктори Lego. Коли у путіна є час, він грає зі старшим сином Іваном у хокей на майданчику, побудованому на Валдаї спеціально для президента.

Голова ради директорів "Національної медіа-групи" Аліна Кабаєва любить проводити час із дітьми на яхтах. Для дітей у таких прогулянках до 84-метрової Graceful беруть меншу яхту. Вранці їх відправляють туди на навчання та ігри до гувернерів, а ввечері доставляють до матері. На третьому, найменшому човні, мешкає персонал.

"Досьє" стверджує, що до синів від Кабаєвої путін ставиться набагато тепліше, ніж колись до дочок від Людмили Путіної.

Вероятно, отцовская похвала — главный предмет их гордости. Так, Иван Путин несколько раз пересказывал своим гувернерам и охранникам особенно памятную ему историю. Как ему говорили родственники, когда он родился, Владимир Путин был настолько счастлив, что закричал: "Ура! Наконец-то мальчик!"

Нагадаємо, у володимира путіна також є дві дочки від першого шлюбу — Марія Воронцова та Катерина Тихонова. Їхнє існування він ніколи не коментував.

Людмила Шкребньова та володимир путін одружуються, липень 1983 року

Проти Аліни Кабаєвої запровадили санкції США, Австралія та Британія. Влада США вважає, що Кабаєва — мати "як мінімум трьох дітей" путіна, і що вона може відігравати важливу роль "у приховуванні особистих статків путіна за кордоном".

У Британія також ввели санкції проти "коханки путіна" та матері його дочки Світлани Кривоногих.

По материалам: Подробности

Exit mobile version