Site icon Главпост

Атака рф по готелю у Краматорську: що відомо на цей момент

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Атака рф по готелю у Краматорську: що відомо на цей момент

Вчора близько 22:30 ворог завдав ракетного удару по Краматорську. Попередньо, росіяни ударили балістичною ракетою комплексу "Іскандер-М", яку запустили із Таганрога. Рашисти поцілили у готельно-ресторанний комплекс, який наразі ущент зруйнований.

На місці подій працює кореспондент "Подробиць" Ігор Левенок.

За його словами, внаслідок потужного вибуху постраждали навколишні багатоповерхові будинки, а також частина приватного сектору. Готель, у який влучила ракета, доволі відоме місце у Краматорську. До повномасштабного вторгнення тут зупинялися представники ОБСЄ, представники різних іноземних гуманітарних місій, а також журналісти.

У Краматорську не так легко знайти житло, тому тут зупинялися здебільшого представники іноземної преси. Власне вони і постраждали найбільше. Подробицям відомо, що постраждалих вже шестеро — це громадяни України, Великої Британії та США. Серед постраждалих — журналісти агентства Reuters.

Двоє людей із різними ступенями травм доставлені до лікарні. Відомо, що один із них — перебуває у тяжкому стані. Пошуки ще однієї людини тривають і досі. Це чоловік, громадянин Великої Британії, який перебував на другому поверсі та опинився в епіцентрі вибуху. Бетонні перекриття провалилися аж до підвальних приміщень. Рятувальники кажуть, що шанси, що людина вціліє і виживе — мінімальні.

По материалам: Подробности

Exit mobile version