Site icon Главпост

«Шкідливі речовини пішли у високі шари атмосфери»: у Тернополі після прильоту палає склад пального (відео)

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
"Шкідливі речовини пішли у високі шари атмосфери": у Тернополі після прильоту палає склад пального (відео)

На Тернопільщині триває ліквідація пожежі на промисловому об’єкті. Вночі ворог атакував один із промислових об'єктів на території області. Виникла пожежа на складі пального. Попередньо, жертв та постраждалих немає. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" повідомив заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко.

"На щастя обійшлося без людських жертв. Близько 3-ї ночі надійшла інформація про вибух та загоряння. Всі служби поїхали на місце надзвичайної ситуації. О 6-й ДСНС вдалося локалізувати загоряння. І зараз тривають роботи по його ліквідації. 

Державна служба надзвичайних ситуацій залучила понад 90 людей, були залучені екіпажі з сусідніх підрозділів, у гасінні пожежі приймали участь два спеціальних пожежних потяги…

Наразі ми говоримо про те, що показники не перевищені, але ми контролюємо ситуацію. Так, дійсно, чорний дим, але він піднявся у високі шари атмосфери, ми виставили пункти спостереження, які визначили кілька точок, де проживають люди, щоб контролювати повітря. Уже відібрали забори питної води. На зараз перевищення немає, бо продукти згоряння пішли у високі шари атмосфери. І зараз ми збільшуємо площу контролю. 

Ситуація повністю під контролем, ми контролюємо екологічну ситуацію і постійно проводимо відповідні заміри. І  зараз іде обрахунок наступного етапу", — розповів Віктор Устенко.

По материалам: Подробности

Exit mobile version