Site icon Главпост

Буданов спрогнозував строки завершення наступу рф

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Буданов спрогнозував строки завершення наступу рф

Наступальні дії російських загарбників, що тривають нині, завершаться за півтора-два місяці. Такий прогноз зробив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов під час зустрічі з випускниками Київської школи економіки, повідомляє Forbes Ukraine.

Він гадає, що "основний напір має завершитися, бо й так наступ затягнувся". За його словами, практика десятирічної війни показує, що наступальний потенціал "будь-яка сторона понад два місяці не витягує".

Але ми знаємо, що після спаду і невеликого затишшя будуть нові спроби ворога наступати. І ми до цього готуємось.

Буданов зазначив, що в росії виникають проблеми з мобілізацією, і вони "почалися близько трьох місяців тому".

Цей момент не всім відомий. До цього в росії з мобілізацією не було жодних проблем. На початку повномасштабної війни ворог оголосив часткову мобілізацію. Далі почали пропонувати людям великі суми грошей. Але в такий спосіб їм вдалося мобілізувати недостатньо. Всі інші йшли на війну із зон, добровольцями або зі строкової служби людей одразу переводили в контрактники.

Крім того, він порівняв війну в Україні з футбольним матчем.

Подієво ми недалеко відійшли від 70-ї хвилини матчу (футбольний матч триває 90 хвилин — ред.). На мою думку, розвʼязання питання нашої війни буде відбуватися комбінованим шляхом. Комбінація військової сили, тиску відкритої та, найголовніше – прихованої дипломатії, а також деяких інших факторів.

Раніше Буданов дав відповідь, чи може рф повністю знищити українську енергосистему.

По материалам: Подробности

Exit mobile version