Site icon Главпост

Росіяни намагаються тиснути на Сіверському напрямку, використовуючи артилерію та авіацію — військовий

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Росіяни намагаються тиснути на Сіверському напрямку, використовуючи артилерію та авіацію - військовий

Ворог намагається тиснути по всьому периметру Сіверського напрямку, це специфіка піхотних дій ворога. Окупанти в основному діють малими групами, використовують високу рослинність, пробують маскуватися та просуватися під прикриттям великої кількості FPV-дронів.

Про це розповів Володимир Назаренко, начальник розвідки артилерії 4 бригади "Рубіж", НГУ в ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Наша бригада продовжує виконувати задачі на кількох напрямках. Це в основному північний схід — один за напружених напрямків. Сіверський напрямок — ворог намагається тиснути по всьому периметру, це специфіка піхотних дій ворога. Він в основному діє малими групами, використовує високу рослинність, пробує маскуватися та просуватися під прикриттям великої кількості FPV-дронів", — сказав Назаренко.

За його словами, дрони росіяни використовують сотнями, зокрема дрони зі скидами разом з артилерією. Ворог змушений відтягнути свою артилерію та працює більш точково, натомість більше застосовує авіацію по дальнім та ближнім тилам Сил оборони.

"Загалом Сили оборони роблять все можливе: оператори БПЛА теж не сидять на місці і щодня перерізають логістику ворога, особливо під час ротацій, переміщення і так далі. Робота ведеться, зокрема контрбатарейна", — сказав захисник.

По материалам: Подробности

Exit mobile version