Site icon Главпост

У Києві чоловік заради квартири три місяці труїв жінку, з якою прожив 15 років (фото, відео)

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
У Києві чоловік заради квартири три місяці труїв жінку, з якою прожив 15 років (фото, відео)

Столичні правоохоронці затримали зловмисника, який останні три місяці труїв хімічними речовинами жінку з якою прожив 15 років. Про це повідомила Поліція Києва.

67-річний місцевий мешканець прожив з киянкою 15 років, перш ніж вирішив її отруїти, щоб привласнити її квартиру.

Зловмисник останні три місяці додавав у їжу та напої 60-річної співмешканки високотоксичний важкий метал, від якого їй з кожним днем ставало гірше. Зрештою вона потрапила до лікарні.

Вбивця навідував свою жертву в лікарні та продовжував труїти її в стінах медичного закладу. Коли жінка вже не могла самостійно пересуватися — чоловік наполіг на тому, щоб її виписали з лікарні та самостійно піклуватися про неї. Насправді він продовжив труїти її, і через деякий час жінка померла.

За висновками судово-медичної експертизи, смерть місцевої мешканки настала внаслідок запалення та некрозу внутрішніх органів, спричинених отруєнням важким металом.

Отруйник сподівався привласнити квартиру співмешканки, а коли йому це не вдалось — забрав її автомобіль Suzuki, $20 000 та переїхав до Волинської області, де його згодом затримали співробітники поліції.

Під час обшуку у квартирі слідчі знайшли пластикову ємність з сипучою речовиною, яку скерували на експертизу.

Затриманому повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: п. 6 ч. 2 ст. 115 — умисне вбивство з корисливих мотивів; та ч. 1 ст. 289 — незаконне заволодіння транспортним засобом.

Суд обрав вбивці запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

По материалам: Подробности

Exit mobile version