Site icon Главпост

ФБР назвало нападника на Трампа одинаком

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
ФБР назвало нападника на Трампа одинаком

Стрілець, який вчинив замах на експрезидента Дональда Трампа, був одинаком. Це випливає з попередніх відомостей ФБР, передає ABC.

"Але ситуація до кінця не зрозуміла, і слідчі хочуть бути абсолютно впевненими, що ця людина не мала підтримки і що ніхто не знав, що станеться", — сказав представник відомства.

За даними ФБР, у політика стріляв 20-річний чоловік на ім'я Томас Меттью Крукс. Його застрелили снайпери Секретної служби. Мотиви нападника незрозумілі, він був зареєстрований у штаті Пенсільванія як республіканець.

Замах на Трампа стався на мітингу у Пенсільванії. Стрілець лежав на даху сараю майже за 120 метрів від сцени, де стояв Трамп. Пролунало дві черги пострілів: спочатку три, потім ще п'ять. Один із глядачів розповів газеті The New York Times, що намагався попередити поліцію про присутність озброєного чоловіка за кілька хвилин до атаки на Трампа.

Одна куля потрапила у праве вухо політика, той після медичного обстеження розповів, що почувається добре. Одна людина загинула, ще двох поранено.

По материалам: Подробности

Exit mobile version