Site icon Главпост

Начальник Рівненського ТЦК йде на фронт через відео, де він цілується з жінками у військовій формі

itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Начальник Рівненського ТЦК йде на фронт через відео, де він цілується з жінками у військовій формі

Начальник одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області перевівся до бойової частини після оприлюднення компрометуючого відео, де він цілується у службовому кабінеті принаймні з двома жінками у військовій формі. Про це повідомило оперативне командування "Захід".

"Командування не має претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обовʼязків. 

Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці. 

Беручи до уваги суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин. Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний", – йдеться у повідомленні.

Компетентні органи зз'ясовують, хто і з якою метою встановив "жучки" та відеокамери у кабінеті Рівненського ТЦК.

Також у командуванні нагадали, що "витік відеоматеріалів був вкинутий та поширений на загал через ресурси та за прямого супроводження "лідерів" суспільної думки ворогів".

Відео опублікував у своєму Telegram-каналі блогер Анатолій Шарій, якого звинувачують у державній зраді.

Прихована камера зафіксувала, як начальник Рівненського міського ТЦК Олександр Ярмошевич у своєму службовому кабінеті спершу цілується з білявкою у військовій формі, а потім – з іншою колегою з рудим волоссям.

36-річний Ярмошевич одружений з Валентиною Ярмошевич. У них є син. 

  

По материалам: Подробности

Exit mobile version