Site icon Главпост

У маєтках репера P.Diddy у Лос-Анджелесі та Майамі відбулися обшуки (відео)

itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
У маєтках репера P.Diddy у Лос-Анджелесі та Майамі відбулися обшуки (відео)

У двох будинках американського репера P.Diddy, Шона Комбса, Лос-Анджелесі та Майамі пройшли обшуки у справі про торгівлю людьми з метою сексуальної експлуатації. Про це передає Associated Press з посиланням на джерела. ФБР підтвердило факт обшуків, але не уточнило, про яку кримінальну справу щодо репера йдеться.

Обшук у Лос-Анджелесі провели десятки поліцейських, у ньому також були залучені поліцейські гелікоптери. Проведення обшуку в будинку репера зняли на фото, їх опублікувало видання TMZ. За його даними, сини Шона Комбса Джастін та Кінг були вдома під час обшуку, копи вдягли на них наручники.

За останні місяці проти Шона Комбса, який є одним з найбагатших представників хіп-хопу зі статками майже мільярд доларів, подали одразу кілька цивільних позовів. У лютому музичний продюсер подала щодо репера позов, стверджуючи, що Шон Комбс примушував її до статевого акту. Пізніше адвокат репера Шон Холлі заявив, що подана у позові інформація є брехнею.

У листопаді позов проти репера подала співачка Кессі Вентура, вона звинуватила Шона Комбса в багаторічному сексуальному насильстві та побиттях.

Ще один позов проти репера у груді подала жінка, яка заявила про групове зґвалтування двадцятирічної давності, коли їй було 17 років. Публічно про подання позову до репера заявила лише Кессі Вентура, решта жінок залишаються анонімними.

Позови жінок були подані напередодні закінчення терміну дії "Закону про дорослих, які пережили насильство". Це особливий закон штату Нью-Йорк, який давав можливість жертвам сексуального насильства подати позов незалежно від терміну давності – він діяв з 24 листопада 2022 по 24 листопада 2023 (за ним, наприклад, подали до суду на Дональда Трампа).

А минулого місяця на Комбса заявив до суду вже чоловік. Музичний продюсер Родні "Лі Род" Джонс заявив, що музикант піддав його сексуальному насильству та змусив займатися сексом з повіями. 

По материалам: Подробности

Exit mobile version