Site icon Главпост

“ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів” – Генштаб

"ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів" - Генштаб

Українські військові відбили 24 ворожі атаки на Донбасі, а також знищили склад боєприпасів російських окупантів. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Протягом 28 березня росіяни завдали 11 авіаційних та 2 ракетних ударів, здійснили понад 10 обстрілів з РСЗВ.

При цьому ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже окупанти і надалі ігнорують закони та звичаї війни, продовжують застосовувати терор проти мирного населення. Сьогодні, в результат ракетного удару по інфраструктурі Богодухова Харківської області постраждали цивільні люди, також пошкоджені приватні будинки.

Загарбники зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються населені пункти Бахмут, Авдіївка, Мар’їнка, Білогорівка та їхні околиці. Протягом доби українські військові відбили 24 атаки росіяни на зазначених напрямках.

Тим часом авіація Сил оборони за добу завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки ворога, а також склад боєприпасів.

По материалам: Подробности

Exit mobile version