Site icon Главпост

“Пройдена еще одна ступенька”: у москві істерично відреагували на поставки Україні снарядів зі збідненим ураном

"Пройдена еще одна ступенька": у москві істерично відреагували на поставки Україні снарядів зі збідненим ураном

володимир путін заявив, що росія буде змушена реагувати на поставки Україні Британією снарядів зі збідненим ураном, оскільки Захід "починає застосовувати зброю з ядерним компонентом". Відповідну заяву він зробив після переговорів з головою КНР Сі Цзіньпіном.

Похоже, что Запад действительно решил воевать с Россией до последнего украинца уже не на словах, а на деле. Хотел бы в этой связи отметить, что если все это будет происходить, то соответствующим образом Россия вынуждена будет реагировать, имея в виду, что коллективный Запад начинает применять уже оружие с ядерным компонентом.

Прокоментував повідомлення про намір Великої Британії надати ЗСУ боєприпаси зі збідненим ураном і міністр оборони рф сергій шойгу.

Здесь можно сказать только одно. Ступенек не так много… Пройдена еще одна ступенька, их остается все меньше и меньше.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи означає це рішення Лондона, що світ став на крок ближче до ядерного зіткнення, Шойгу сказав:

Я же вам не случайно про ступени сказал. Ступеней все меньше и меньше.

Натівські танкові снаряди з урановим осердям мають підвищену ефективність при знищенні бронетехніки.

Використання збідненого урану в боєприпасах пов'язане з його властивостями – високою масовою щільністю та пірофорністю, завдяки яким такі снаряди забезпечують високу бронебійну дію та спричиняють суттєві руйнування, що визначає їхню ефективність.

По материалам: Подробности

Exit mobile version