Site icon Главпост

Обмеження ціни на російську нафту: Зеленський незадоволений рішенням

Обмеження ціни на російську нафту: Зеленський незадоволений рішенням

Президент України Володимир Зеленський прокоментував рішення про обмеження ціни на російську нафту на рівні 60 доларів за барель.

Зараз у світі завершилася, на жаль, без серйозних рішень, дискусія щодо обмеження експортної ціни російської нафти, про це очільник держави сказав у своєму вечірньому відеозверненні.

Бо не назвеш серйозним рішення встановити таку межу для російських цін, яка цілком комфортна для бюджету держави-терориста. росія вже завдала колосальних збитків усім країнам світу свідомою дестабілізацією енергоринку. А світ ніяк не може наважитися на її справжнє енергетичне роззброєння. Це слабка позиція.

Він підкреслив, що це тільки питання часу, коли все одно доведеться застосовувати сильніші інструменти.

Шкода, що цей час буде втрачений. Логіка очевидна: якщо обмеження ціни на російську нафту – 60 доларів замість, наприклад, 30, про які говорили, зокрема, Польща та країни Балтії, то російський бюджет отримає на рік близько 100 мільярдів доларів. Ці гроші підуть не тільки на війну і не тільки на подальше спонсорування росією інших, інших терористичних режимів та організацій.

За його словами, ці гроші підуть і на подальшу дестабілізацію якраз тих країн, які намагаються зараз уникнути серйозних рішень.

По материалам: Подробности

Exit mobile version