Site icon Главпост

Зеленський обговорив з Шольцем “широкий список тем”: подробиці розмови

itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
Зеленський обговорив з Шольцем "широкий список тем": подробиці розмови

Президент України Володимир Зеленський та канцлер Німеччини Олаф Шольц провели телефонну розмову під час якої обговорили "широкий перелік тем".

Про це пише в Twitter президента України Володимир Зеленський.

За словами президента, під час розмови він подякував канцлеру за підтвердження 5 млрд євро макрофіну від Європейського союзу.

Водночас сторони порушили питання необхідності повноцінної програми Міжнародного валютного фонду й обговорили плани щодо подальшого посилення оборони Україна на тлі російської агресії.

"Провів телефонну розмову з бундесканцлером Олафом Шольцом на широкий перелік тем. Зокрема, подякував за підтвердження 5 млрд євро макрофіну від ЄС, розповів про необхідність повноцінної програми МВФ. Обговорили плани щодо подальшого посилення оборонних спроможностей України", – пише президент України.

Провів телефонну розмову з бундесканцлером @OlafScholz на широкий перелік тем. Зокрема, подякував за підтвердження €5 млрд макрофіну від ЄС, розповів про необхідність повноцінної програми МВФ. Обговорили плани щодо подальшого посилення оборонних спроможностей України.

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) September 7, 2022

По материалам: Подробности

Exit mobile version