Site icon Главпост

День Незалежності: де і які будуть обмеження

itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
День Незалежності: де і які будуть обмеження

У 2022 День Незалежності України пройде без урочистостей. Через війну, яку розв'язала росія, в деяких регіонах буде введено обмеження. Крім того, влада просить жителів країни не ігнорувати повітряні тривоги, через те, що очікується ракетна загроза в цей день. 

Подробиці:

Київ

Інформації про зміну часу комендантської години на День Незалежності в Києві немає. Однак, деякі обмеження все ж вводяться. Зокрема, у столиці заборонені масові заходи. Співробітників урядового кварталу просять цей тиждень працювати віддалено.

Крім того, на святкові дні метро Києва скорочує роботу. Так, з 21 по 24 серпня метрополітен працюватиме з 6:00 до 21:00. Це саме стосується і наземного транспорту.

Столична влада закликає киян бути особливо пильними цього тижня, при перших сигналах тривоги одразу прямувати в укриття, оскільки найближчими днями можливі загрози завдання російськими військами ракетно-бомбових ударів. У Києві також з обмеженнями працюватимуть ЦНАПи – тільки на видачу готових паспортних документів 23-25 ​​серпня.

Харків

У Харкові та області з 22 серпня змінюють час комендантської години, починатися вона буде о 19:00 і тривати до 7 ранку наступного дня. Крім того, на День Незалежності анонсували затяжну комендатську годину – з 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня.

У зазначений час забороняється перебувати на вулиці.

Крім того, "Укрзалізниця" скасувала приміські та регіональні поїзди з Харкова на період затяжної комендантської години. Метро також змінює графік роботи. На День Незалежності підземка працювати не буде, а 23 та 25 серпня – за скороченим графіком – з 7:00 до 18:00. Наземний транспорт також працюватиме за новим графіком з вихідним на День Незалежності, а ось 23 та 25 серпня – з 7:00 до 18:30.

Миколаїв

Миколаїв не планують закривати на свята, але деякі обмеження все ж будуть введені. Як повідомив глава ОВА Віталій Кім, готується розпорядження про дистанційну роботу в ці дні.

Не проводимо заходи, де буде масове скупчення людей, прошу від себе – не збиратися.

Чернігів

Глава Чернігівської ОВВА В'ячеслав Чаус напередодні заявив, що на даний момент не планують вводити додаткові заходи щодо обмеження в'їзду або виїзду з Чернігова.

За словами Чауса, час комендантської години у Чернігові не змінюватимуть, а ось масові заходи з 22 по 25 серпня під забороною.

Дніпро

Комендантську годину на День Незалежності в Дніпрі поки вводити не планують. Раніше в мережі з'явилася інформація про обмеження, проте в ОВА її спростовують.

23 та 24 серпня у Дніпропетровській області заборонені будь-які масові заходи, а мешканців області у ці дні закликають працювати віддалено.

Запоріжжя

На період 23-24 серпня у регіоні скасовано всі масові заходи.

Луцьк

На День прапора та День Незалежності у Луцьку забороняється проведення масових заходів.

Одеса

Комендантську годину в Одесі та області на День Незалежності не змінюватимуть, при цьому в регіоні забороняється проведення масових заходів.

Тернопіль

У Тернопільській області ухвалили рішення про дистанційну роботу співробітників держорганів з 23 по 25 серпня. Приватні структури також закликають організувати віддалену роботу.

По материалам: Подробности

Exit mobile version