Site icon Главпост

Незалежна Україна проіснує набагато довше, ніж путін – Блінкен

itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
Незалежна Україна проіснує набагато довше, ніж путін - Блінкен

Державний секретар США Ентоні Блінкен вважає, що незалежна Україна проіснує набагато довше, ніж російський президент путін "перебуватиме на сцені".

"Суть в наступному. Ми не знаємо, як розгортатиметься інша частина цієї війни, але ми знаємо, що суверенна незалежна Україна існуватиме набагато довше, ніж на сцені перебуватиме володимир путін. І наша підтримка України в майбутньому триватиме. Вона триватиме до тих пір, поки ми не побачимо остаточний успіх", – зазначив він на брифінгу біля польсько-українського кордону.

За його словами, вчорашня зустріч з президентом України Володимиром Зеленським була продуктивною, вона тривала близько трьох годин. Він також підтвердив, що діставався з главою Пентагону Ллойдом Остіном до Києва поїздом.

"Тому ми мало що бачили, окрім як у вікно поїзда. У самому Києві ми пішли відразу до президентського палацу … Ми, звичайно, бачили людей на вулицях Києва – це свідчення того, що битва за Київ виграна", – підкреслив Блінкен.

Він також додав, що в Києві частково спостерігаються ознаки "нормального життя", але ситуація в столиці різко контрастує з тим, що відбувається в інших частинах України, зокрема, на півдні та сході.

По материалам: Подробности

Exit mobile version